Шестгодишната Дария от Русе, която въпреки детската церебрална парализа се занимава с художествена гимнастика, получи за празниците честитка от своя кумир - шампионката Невяна Владинова.
Дария участва в Международния фестивал по гимнастика за деца, девойки и юноши „Дунавска перла“ и спечели едно от първите места. Точно на този фестивал я забелязва и гимнастичката Невяна Владинова. Впечатлена от таланта и стоицизма на русенското момиченце, Владинова й изпрати картичка с пожелание за здраве и щастие.
Така в лицето на шампионката Дария откри нов приятел, а нейната цветна картичка стана едно от украшенията на коледната елха в дома на русенчето. 
Аз много искам да бъда като нея и вярвам, че ще успея, казва Дария и пожелава на своята нова приятелка да бъде здрава и да печели много медали. 
След като получила картичката от Владинова, детето изработило заедно с майка си своя честитка, която изпратило в София на гимнастичката. 
Според родителите на 6-годишното момиченце хората като Невяна Владинова са пример както за децата, така и за възрастните. Те са убедени, че този жест ще вдъхне още сили и кураж на детето им.