Като се зададе мач на „Дунав“ в Русе, че като се отвори небето за дъжд, а сега и за сняг душата ти да се стегне от въпроси дали теренът на Градския стадион го бива за нещо! При това се задава двубой не срещу кого да е, а срещу пълен с чужденци отбор на „Левски“ начело с френската му звезда Габриел Обертан! Какво ли не е видял Обертан, а какво ли още ще види днес!
А „Утро“ видя вчера как работници от „Спортни имоти“ запретнаха ръкави отрано в акция за почистване на терена. Техниката им бе уникална - привързани с въжета пейки, които изпълняваха задачите на снегорин. Наредени в редица по няколко души, работниците дружно теглеха „снегорина“ от единия до другия край на игрището. Картинката никак не бе весела, а по-скоро - тъжна.
Всъщност, това е най-многото, което като че ли могат да направят работниците - да изнесат снега, защото като се стопи, „новият“ терен на Градския ще е същинско блато. Другото е да гребат с кофи водата от най-пострадалите участъци. След подобен екшън се игра мачът за купата между „Дунав“ и „Струмска слава“ /Радомир/.
Едно са обаче играчите и щабът на „Славата“, друго - на „Левски“ /София/.