Бившият старши треньор на „Дунав“ Веселин Великов е фаворит за нов наставник на „Етър“, пише сайтът sporta.bg. 
Според изданието Великов изгледал вече няколко мача на „виолетовите“ в компанията на клубния президент Александър Нанков. А фактът, че двамата седят на стадион „Ивайло“ рамо до рамо, бил знак, че 40-годишният спец почти сигурно ще наследи Станислав Генчев. Тази рокада може би щяла да стане факт веднага след края на есенния сезон. Така Великов щял да проведе зимната подготовка на отбора и да носи отговорност за представянето на тима през пролетта.   
Според сайта ръководството на „виолетовите“ не е доволно от резултатите при Станислав Генчев. Решаващ за бъдещето на Генчев в „Етър“ ще е мачът тази неделя във Велико Търново срещу отбора на „Дунав“. Преди този двубой „болярите“, които направиха гръмка лятна селекция с футболисти със сериозна кариера в елита, са 11-и с 15 точки от 3 победи, 6 ремита и 7 загуби. Дунавци са предпоследни с 11 точки от 2 победи, 5 равенства и 9 поражения. 
Според наш източник обаче Великов няма да проследи двубоя на стадион „Ивайло“, тъй като в този ден ще пътува от Казахстан за България. 
Както първи писа „Утро“, треньорът замина миналия четвъртък на стаж при Станимир Стоилов в „Астана“.
Часове след публикацията на сайта за предстоящата рокада по оста Генчев-Великов управата на „Етър“ изнесе на интернет страницата sport-vk.com, че гласува доверие на досегашния старши треньор.