Станислав Антонов - отново бе на високо ниво, въпреки че получи контузия след мача с „Берое“ и не тренира няколко дни. Спаси поне две чисти положения след онзи нелеп гол в началото на мача.
Петър Патев - той си е биткаджия и го показа за пореден път. Може би бе най-стабилният играч в защита. Напусна принудително заради травма в началото на второто полувреме. 
Олексий Ларин - много разпилян и хаотичен не само при пласирането, но и при отиграването на топката. На моменти изнерви публиката с неадресираните си и колебливи подавания.
Христофор Хубчев - не е във формата като през пролетта. Стара се доста. Той е един от играчите, при които си личи очевидно, че има да наваксва по темата с кондицията.  
Тейнур Марем - започна като титуляр за сметка на Михаил Милчев. Остави на няколко пъти хора зад гърба си. Не му липсваше желание за игра и като цяло бе малко по-стабилен от другия централен защитник Ларин. 
Диян Димов - получи жълт картон, но новината за него бе, че май за първи път напусна терена със смяна. Той бе човекът в Топ 3 през миналото първенство с най-много изиграни минути сред всички футболисти в Първа лига. 
Бирсент Карагарен - нелепото докосване, с което вкара автогола, може да се случи на всеки. Не помним откога не е изиграл силен мач. В никакъв случай не може да се отрече, че хвърли много сили, ала коефициентът му на полезно действие не бе висок.
Карлос Едуардо Жатоба - бразилецът сбърка доста пасове, но пък като цяло спечели доста първи топки. Като се има предвид общото временно ниво на отбора, направи приличен мач.
Мирослав Будинов - и той като Диян Димов бе сменен, което си е минисензация. Александър Александров го отнесе няколко пъти с груби подсичания в гръб, но съдията Станислав Тодоров пожали централния защитник на „Черно море“.
Васил Шопов - каквото и да се говори за него, каквито и слабости да има в дефанзивната част на играта, всичко градивно бе измислено пак от него. Бе замесен и в трите положения през първото полувреме. Накрая също се поизмори.
Божидар Васев - работлив както винаги, но даде сравнително малко в конструктивен план. Иначе не спря да тича и по този показател може би бе един от играчите с най-голям километраж. 
Смените
Юлиан Ненов зае мястото на контузения Петър Патев в зоната на десния бек. Това не е неговата позиция и може би по тази причина оголи фланга няколко пъти. Пробва по навик да помага с пробиви по крилото.
Димитър Георгиев - неговото влизане в игра означаваше, че отборът трябва да смъкне малко топката и да заиграе с повече пасове по земя. Тази идея обаче не проработи, защото центриранията не секнаха, а Димитър не е човекът за изтощителна борба във въздуха. Затова и се позагуби.
Бранимир Костадинов - далеч от добрите си игри през пролетта. Личи си, че и май му липсва предишното настроение за игра.