С почетния знак на Българския лекарски съюз бяха удостоени управителят на Комплексния онкологичен център д-р Камен Кожухаров и началникът на клиничната лаборатория към Университетска болница „Медика Русе“ д-р Евелина Димова. Те бяха номинирани от Русенската лекарска колегия заради високия им професионализъм, инициативност в полза на пациентите и етичност в отношенията с тях. Отличията им бяха връчени на тържествена церемония в четвъртък вечерта в хотел „Маринела“ в София.
Благодарен съм за полученото признание, но това отличие е за цялостната дейност на екипа в КОЦ. Този почетен знак е допълнителен ангажимент за по-нататъшното развитие на Онкоцентъра, който в последните години се утвърди като водещ център за лечение на онкологични заболявания не само за Русе и съседните региони, а и на национално ниво, заяви д-р Кожухаров.
Д-р Евелина Димова изказа благодарност на Лекарския съюз в Русе за номинацията. 
Признателна съм на колегите си и занапред ще продължа да работя за поставяне на точната диагноза на пациентите за успешното им лечение, допълни д-р Димова, която е и създател на лаборатория „Димова Лаб“.