Разпространение на педофилско порно в интернет, държане на порнографски материали и марихуана донесоха условна присъда на  Милен М., който бе задържан в края на февруари. 
В потресаващо разхвърляната и занемарена квартира на студента бяха открити множество порнографски файлове и 181 грама марихуана, а в иззетия му лаптоп разследващите намериха 22 гигабайта порно. Акцията дойде, след като Милен пуснал в интернет файлове с педофилско порно.
Никога не съм продавал марихуана, намереното количество е за лично ползване, трябва ми доста, за да се напуша, обясни задържаният по време на гледането на мярката му за неотклонение в началото на март. Обяснението му за извратените снимки и клипове пък беше, че не знаел, че с пускането им в интернет върши престъпление.
Не съм извършил нищо нередно през живота си. От чисто любопитство исках да видя докъде се е изкривил светът, каза пред съда Милен и призна, че на хард диска на компютъра си имал всичко - секс с деца, животни, травестити и че това го отвращавало.
На първа инстанция Милен М. бе наказан с 8-месечна условна присъда и 2000 лева глоба, освен тона съдът го задължи да плати 1596 лева разноски по делото.
Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.