Треньорът на „Дунав“ Веселин Великов заяви след тежката загуба с 0:3 от „Славия“ и изключително слабото представяне на неговия отбор, че ще поема отговорността за поражението. 
„Получихме два елементарни гола, две елементарни грешки на нашите защитници. Славия можеше да ни вкара още голове след това, а ние също пропуснахме да реализираме. Трябва да излезем от тази ситуация, поемам отговорността. Не трябва да има напрежение. Да оставим момчетата да играят футбол. Дано отборът започне да играе както трябва и победите да дойдат. Може би това беше най-слабият ни мач. „Славия“ се възползва от нашите грешки и загубихме. В другите двубои имахме положения и не ги вкарахме, сега не искам да се оправдаваме. Отборът трябва да вдигне главите“, заяви Великов.
Наставникът на „драконите“ коментира за пореден път жалкото състояние на базата за подготовка. „Писна ми вече да говоря и да се оправдавам, тези въпроси за базата са към ръководството. Мъчим се, готвим се, от няколко мача не се получава. Дано до края на месеца е готова базата ни, времето ни трябва. Лесно няма никъде, всички мачове бяха трудни. Надявам се да излъжем следващия мач с „Ботев“ в Русе. По-лошо няма накъде, така че нека момчетата да вдигнат бързо главите“, каза Великов.