Антон Тодоров призна, че е дал на съд предаването "Господари на ефира", като иска обезщетение от шоуто в размер на 50 000 лева. Причината е сравняването му с Хитлер и показани снимки в ефир, на които главата на вече бившия депутат е монтирана на нацистки кадри.

Тодоров обясни, че това е и причината той да не приеме Златния скункс, който Боби Ваклинов се опита да му поднесе. Ето какво точно написа политикът в социалната мрежа:

"Нека обясня нещо във връзка с предаването "Господари на ефира". Водя гражданско дело срещу тях с иск 50000 лв. Моят адвокат заведе делото заради тяхно предаване от 29 юни, в които в продължение на 5 мин. показваха мои снимки до Химлер и Хитлер, показваха видео колажи с моя снимка върху тялото и униформата на нацистки военопрестъпници, докато подчертаваха, че те са виновни за смъртта на 6 млн. евреи. И още други простотии. По съвет на моя адвокат аз не трябва да разменям реплики с техните репортери, камо ли да взема скункс. Обратното може и ще бъде използвано в моя вреда на съдебния процес. Само да добавя, че държавната такса за такъв иск е 2000 лв. Добавете и адвокатските хонорари и тогава ще Ви стане ясно защо не проявявям "чувство за хумор", както се дивят някои. Разберете нещо много просто - никой досега не е бъркал така дълбоко и болезнено в онова, което наричам икономически досиета на прехода. Олигархията и крадльовците, които ви ограбваха през тези 28 години са в основата на безпрецедентната атака срещу мен. Това само глупак или откровено необективен човек може да не го е осъзнал. Та вижте вчерашния "протест" на журналисти - там половината бяха от сектата на Прокопиев. Другите бяха службаши на още двама олигарси, с повдигнати обвинения за десетки милиони. Нима е толкова трудно да се види оставеното на масата?"