На тази територия съм един от най-добрите - така отговори Левон Хампарцумян на въпрос как се оценява като банкер в интервю по Би Ти Ви. Като съпруг мисля че съм добър - на третия път, човек се учи от грешките си, каза Хампарцумян.

Запитан какво би посъветвал зрителите - в какво да инвестират пари, Левон Хампарцумян каза: В себе си да инвестират, да се доучат нови неща, да се усъвършенстват, да бъдат любопитни към живота около тях - това е единствения начин да направиш нещо, което някой е готов да купи от тебе.

Какви трябва да са отношенията между банкерите и политиците? На една ръка разстояние, отговори Левон Хампарцумян. Банкерът на политика няма как да звъни, така че политиците звънят на банкерите.

Когато е влюбен, той готви и се опитва да бъде забавен, стана ясно от интервюто. На въпрос с какво ястие е спечели съпругата си, той отговори: беше сьомга, това беше период, в който тя беше много стриктна вегетарианка, вече отдавна не е. Споделят ли хобитата си? Някои да, примерно йога, малко в готвенето - асистенция, малко в градината, пътуваме заедно, каза банкерът.

Левон Хампарцумян показа тикви за цвят и японски чушки шишито, които гледа в градината в двора си.