Важно е да се подготвим много добре за предстоящите избори за местна власт. Ние управляваме 130 общини с население 5 млн. и половина души. Трябва да се активизират максимално всички структури на ГЕРБ, заяви зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща с общинското ръководство на ГЕРБ-Търговище, общинските съветници и кметове на населени места от партията.

Цветанов посочи, че в малките населени места личноста е водеща и за това от сега трябва да се мисли за безспорни кандидати за кметове и общински съветници. "Трябва активна работа и среща с всички хора от всички населени места. Всички са срещу нас, от някои партии не могат да понесат, че имаме пробив в смесените региони и кметове там. От опозицията казват, че образованието е хаос, но ние искаме да вкараме всички деца, които са извън образователната система и вече 3 000 деца са записани и ще се обучават. Трябва да държим на образованието на децата и образователната инфраструктура. За първия
учебен ден от ГЕРБ излязохме с декларация в парламента и поздравихме учениците и учителите, а от
БСП бълваха неистини“, коментира Цветанов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ. 

Той подчерта, че трябва да се обединят около темите, които са важни за страната. 3.6% е вече растежа на икономиката. Държавата ще отдели повече пари за бюджета догодина, обеща Цветанов.