Моден агент продължава да оправдава проституцията в модната индустрия

20-годишен модел твърди, че проституцията е широко разпространена в модната индустрия, след като получава безброй предложения от богати мъже, за да спи с тях за пари.

Живееща в Лондон, но родена в Австрия, Джаз Игър, взриви социалните мрежи каво заяви, че мъже плащат до 2 милиона долара за една нощ, съобщи „Дейли Мейл”.

Тя има повече от 35 000 последователи в Инстаграм, но за първи път привлича вниманието на модните агенти миналата година, когато отива на парти в луксозен клуб в Лондон. Там тя получава покана за яхтено парти, в компанията на милионери, но 20-годишното момиче отказва офертата, чувствайки, че нещо не е както трябва.

Игър прави скрийнтшотове на предложенията й. В едно от съобщенията й агент, известен като Джордж, й предлага две хиляди паунда за двучасова среща с мъж от Иран. Но тя му отговаря: „Не съм момиче на повикване”.

Джаз казва още, че този агент продължава да оправдава проституцията в модната индустрия, цитирана от "Мирър".

Той споделя: "Всеки се радва да прави секс, особено с хубави момичета. Това не е нещо срамно. Това е нещо нормално в индустрията ни, всички го правят. Два добре познати супермодела приеха огромни суми, за да да прекарат известно време с богати мъже и за да продължат кариерата си."

В интервю за MailOnline младото момиче добавя: "Не мога да предам тялото си по този начин. Това е против морала ми. Но за съжаление така работи модната индустрия. Знаете ли, че има проститутки в Кан, които изкарват по 30 хиляди долара на вечер? Много модели отиват там, за да изкарат допълнителни пари. Мои колеги, някои от които са ми приятели, са залети от подобни нежелани оферти. Някои от тях ми разказват за техния опит и е тъжно, че това не е нещо необичайно. Има толкова много грешки в тази индустрия. Аз ще направя каквото е необходимо, за да го променя. Може да се необходими векове, но трябва да се започне от някъде."