Семейство с две деца пострада в тежка катастрофа на пътя Русе-Разград. При инцидента са се ударили два камиона и две коли. За щастие ранените са без опасност за живота. 
Катастрофата е станала в петък малко след 20.30 часа след разклона за село Бъзън. Семейството е пътувало с две коли към Разград. Жената, която е шофирала единия автомобил, е предприела изпреварване в забранен участък. Идващият срещу нея тежкотоварен камион от Варна, който се е движил към Русе, се е опитал да свие вдясно, за да може да се разминат. Леката кола обаче го е закачила, като при удара и двете превозни средства са изгубили управление. ТИР-ът се е усукал и ремаркето му е препречило част от пътното платно. При удара колата се е завъртяла и се е блъснала в другия автомобил, в който са пътували съпругът и двете деца - момче на 9 и момиче на 6 години. Неговата кола отишла в канавката, а при мелето е пострадал и един румънски камион.
Шофьорът на ТИР-а е бил заклещен в кабината, но е успял да излезе и е подал сигнал на тел.112. На място са били изпратени два екипа на Спешна помощ, които са откарали семейството в болницата. Най-сериозно е пострадала жената, която е с фрактури, а съпругът й е с травма на главата и комоцио. Децата са се разминали само със силна уплаха. 
Части от автомобилите, разлят газьол и част от гуми бяха осеяли платното и се наложи екип на Пътно управление да опесъчава пътя. Пътят Русе-Разград беше затворен за часове и се образуваха огромни опашки от автомобили, най-вече с румънски туристи, тръгнали на почивка в черноморските ни курорти.