Холандският футболист на „Лудогорец“ Върджил Мисиджан изглежда смята /и с основание от минали подобни истории/, че футболистите от неговия отбор са безнаказани и богопомазани пред БФС. Мисиджан показа на Градския стадион в Русе, че може да е много добър футболист и точно толкова дребен като възпитание и морал човек.   
Какво се случи.
В един момент през второто полувреме холандецът тръгна по петите на Васко Шопов, настигна го и коварно го настъпи по глезена. И то без топка, тъй като събитията се развиваха в друга част на терена. Тази брутална и непредизвикана с нищо постъпка плачеше за червен картон и лишаване от състезателни права за дълъг срок и във всички шампионати на запад от Драгоман щеше да се случи точно това. Впрочем това щеше да се случи и ако Шопов бе настигнал и настъпил Мисиджан.
Когато Мирослав Будинов и другите момчета в светлосиньо поискаха обяснение, подредилият добре с гел косата си съдия Георги Димитров се направи на принципен и след „дебат“ в купа от блъскащи се играчи на двата тима показа жълти картони на Петър Патев, Мидиджан и Александър Василев. 
А защо не се консултира поне с помощника си, който може би щеше да му обясни какво направи холандецът! Но ние вече сме свикнали с двойния аршин.
Хайде да видим дали случката ще бъде описана поне по видеозапис и Мисиджан ще получи заслужено  наказание. Така постъпи наскоро испанската федерация със здрави санкции за величия като Кристиано Роналдо и Гризман. 
А Георги Димитров, както впрочем правят и други рефери, когато ръководят мачове на „Лудогорец“, изкара тарикатски целия мач. Още в началото вдигна пресилен жълт картон на Христо Попадийн и го остави замислен дали не трябва да се държи като балерина с нападателите на разградския отбор. Когато видя, че играта на шампионите заспа, почна да реди едни фаулчета, колкото да стане ясно кой с кого е и за какво се бори.