Феновете от клуб „Дунав завинаги“ декларириха безрезервната си подкрепа за старши треньора Веселин Великов, неговия щаб и играчите. Продължилата колкото трае един футболен мач сбирка в „Булстрад Арена“ с Великов, футболистите Диян Димов и Петър Шопов бе организирана от фенклуба и събра около 60 от най-верните привърженици на отбора.
Всички бяха единни в заключението, че временният актив на „Дунав“ от 5 точки не бива да бъде възприеман като драма или трагедия. Бе подчертано, че много други отбори са изпадали в далеч по-затруднено положение, но с единството между публиката и футболистите са успявали да намерят победния път. Старши треньорът и футболистите заявиха, че много разчитат на феновете като 12-и играч. Те дадоха да се разбере, че ще чакат подкрепа от русенци и в идния мач срещу „Лудогорец“ тази неделя. 
Другата основна точка от беседата бе липсата на добра база за подготовка на отбора. Великов изрази надежда, че бавно и стъпка по стъпка този сериозен проблем ще бъде решен. По въпроса с евентуалната селекция предвид контузията на Красимир Станоев и липсата на халфовете не бе даден конкретен отговор. Наставникът изрази съжаление, че травмата на Станоев дошла в момент, когато виждал как полузащитникът се сработва все по-добре с капитана Диян Димов в средата на терена. 
Преминалата в приятелски тон среща завърши с много снимки на старши треньора, футболистите и феновете.