61-ГОДИШЕН КАТАСТРОФИРАЛ С 2.92 промила алкохол на светофара на бул."Липник" до печатница "Дунав прес" на 10 август в 18.20 часа. Н.Т. решил внезапно да се престрои и ударил мерцедес, а при направения му тест с дрегер станало ясно, че кара със замъглено от алкохолни пари съзнание. Сега му предстои заставане пред съда и отнемане на книжката поне за две години. Още един катастрофирал ще получи присъда и ще остане без книжка заради алкохол. в Неделя призори 20-годишен младеж се обърнал с фолксвагена си по пътя от Сливо поле за родния му Кубрат, а проверката показала, че е карал с 1.22 промила алкохол.
2800 ЛЕВА СА ОТМЪКНАТИ от чекмедже под касовия апарат в бакалия на ул."Ради Иванов". Кражбата е станала в събота в 3.37 часа след разбиване на метална и алуминиева врата. След писване на алармата по СОТ охранителната фирма е пристигнала на място, но от крадците нямало и следа. 
ДОМАШНА РАКИЯ, КОСАЧКА ЗА ТРЕВА, медни съдове и инструменти са откраднати от две мази в къща в Сеново за периода 23 юли-13 август. Сигналът е документиран и по случая е започната проверка.
СЕДЕМ ПОЖАРА НА СУХИ ТРЕВИ са гасили огнеборците в Дряновец, Русе, Борово, Тръстеник, Бъзън и Мечка. При тези произшествия няма пострадали хора и нанесени материални щети. 
"ВОЛВО" СЕ ЗАПАЛИЛО В ДВИЖЕНИЕ по пътя Ветово-Семерджиево в неделя в 11.39 часа заради късо съединение. Унищожени са двигателен отсек, фар, гума, акумулатор, предна маска. Ньма пострадали хора.