„Има защо да съжаляваме, тъй като ударите в рамките на вратите бяха 6:0 в наша полза. Жалко, че не победихме, защото бяхме по-добрият отбор. Трябваше задължително да спечелим този мач, но да се надяваме, че ще наваксаме пропуснатото в следващия кръг срещу „Левски“. Имаме нужда от време, защото Попадиин и Красимир Станоев са нови момчета, Аясс определено липсва в средата на терена. Дано Станоев да го замести успешно, но както казах, ще му трябва време да се адаптира към отбора. Дано срещу „Левски“ се представим както и в последния ни мач преди време в София“, каза старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов.
В онзи двубой дунавци направиха 1:1 на стадион „Георги Аспарухов“. Тогава те не само заслужиха точката, но показаха красив футбол и в дълги периоди от мача надиграха съперника си.
Разликата сега е, че „Левски“ промени почти напълно основния си състав. „Дунав“ обаче знае как да играе, когато е поставен в затруднена ситуация , а куриозното е , че отборът се представя по-силно срещу силните и то като гост.