"За мен един много добър мач на Лудогорец, тактически много силна игра, още първото полувреме имахме възможността да изравним резултата, в началото на второто полувреме вкарахме и трети гол, но във футбола без грешки не може", коментира наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев, след като тимът отпадна в третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

"Орлите" победиха Апоел Беер Шева с 3:1 в Разград, но с общ резултат 3:3 и по-малко вкарани голове на чужд терен отпаднаха от надпреварата. "При мен няма как да има емоции след един такъв мач, аз трябва да разсъждавам трезво и да се види кое - как е. За мен един много добър мач на Лудогорец, тактически много силна игра, още първото полувреме имахме възможността да изравним резултата, в началото на второто полувреме вкарахме и трети гол, но във футбола без грешки не може. Една грешка и един гол. След това вече се рискува и там може да се допуснат грешки, но не можахме да вкараме още един гол, който беше необходим, за да преминем тази фаза. Има и съдба. И ние сме вкарвали в последната минута голове. Ние не можем да се сърдим на футболистите. Там също ние имахме поне три ситуации, в които можехме да отбележим гол, колективни грешки, които направихме и получихме два гола. Тук пак допуснахме грешка", каза Дерменджиев на пресконференцията след двубоя.

"Лудогорец винаги е имал високи цели пред себе си и откакто е проектът, знаете - Лига Европа, два пъти групова фаза Шампионска лига. Сега целта остава групова фаза на Лига Европа", допълни той.

Треньорът на Лудогорец коментира и своето бъдеще. "Собствениците ще решат. Лудогорец е силен клуб, има собственици, които са прекалено умни, дават много пари, построили са - виждате за какво става въпрос. Те решават", каза той.