Станислав Антонов - нямаше шанс при първия гол, тъй като Маслач бе оставен непокрит и го прониза от упор. Долу-горе така се получи при второто попадение, когато пак нямаше кой да блокира изстрела на Дарабаев. Спаси поне 4-5 коварни топки.  
Марио Петков - показа завидно старание, за да спира набезите на бързите нападатели, но често оставяше топката да прелети над главата му, а после тръгваше да наваксва със спринтове. Към края се пролича, че е доста изморен. 
Петър Патев - спечели не един персонални двубои, веднъж вдигна публиката на крака с технично копване на топката над играч на Казахстан. Контузията му в края май бе повече плод на умора. 
Христофор Хубчев - може би бе най-полезен от целия отбор в двете фази на играта. Опита да опази зоната си и се справи нелошо, показа и активност с рейдове и центриране в атака.
Михаил Милчев - на няколко пъти изгуби преките спринтове с бързите играчи на „Иртиш“, но отново игра с голямо сърце. Когато Патев излезе принудително, пробва да затвори пробойните с отчаяни шпагати.
Диян Димов - при пресата, която наложиха гостите, трудно изнасяше топката, тъй като другите халфове не му помагаха достатъчно. Почти всеки трети пас бе негов. Като цяло отново свърши много черна работа.
Бирсент Карагарен - направи непростим и невероятен пропуск при 0:1, когато се стрелна фронтално и сам срещу вратаря на „Иртиш“. При 1:1 мачът наистина можеше да тръгне в друга посока. При смяната си с Ненов не изглеждаше много щастлив, но Веско Великов го успокои с поздрав. 
Васил Шопов - от него винаги ще се очаква повече, защото е футболист с огромен технически потенциал и визия за изграждането на атаките. Тежкият терен не бе по вкуса му. Като че ли не биваше да бъде сменен толкова рано. 
Мирослав Будинов - отново бе в най-горещите точки пред двете врати. Пое вината, че не покри Маслач при първия гол за „Иртиш“. Нямаше късмет да получи добри топки, въпреки че на два пъти стреля с глава. 
Самир Аясс - някои смятат, че физиката не му позволява да бъде водещ халф, но той направи всичко по силите си, за да бъде полезен при разиграването на топката към хората в атака. Отличи се във всяко полувреме с по един коварен далечен изстрел. Вратарят Лория обаче показа голяма класа.
Бранимир Костадинов - направи два-три маркови рейда, веднъж тръгна да си проси дузпа, вместо да шутира, после пък стреля неточно от хубава позиция. Все ситуации, каквито Веско Великов може би разглежда като моменти, в които е нужна повечко класа.
Димитър Георгиев - влезе като смяна на Васко Шопов със заръката да копира позицията му зад гърба на Будинов. За играч, който идва от отбор във Втора лига, остави впечатление за момче с характер. Все обаче се подхлъзваше на мокрия терен и все не му достигаше нещо. Не може да се каже, че конкретно в този мач бе по-добрият вариант на Шопов. Той обаче е новобранец и тепърва ще се доказва.
Андреас Васев - записа първи мач от 3 години с екипа на „Дунав“. Заигра с плам, но по едно време почна да прави безсмислени финтове на педя терен. От него ще се чака повече, защото е футболист, който играе и пробива на скорост.
Юлиан Ненов - отново получи правото да е първата резерва на Веселин Великов. След бледата му пролет при него се усеща едно пробуждане, оказало се обаче недостатъчно за участие в мач от евротурнирите.