Бившият защитник на Реал Мадрид и Испания Алваро Арбелоа заяви, че е сигурен, че Кристиано Роналдо ще остане в Кралския клуб.

"Той е много интелигентен. Когато му дойде времето, за да говори, той ще го направи. Трябва да му дадем вот на доверие. Той е най-добрият ни футболист и му се доверяваме напълно”, смята Арбелоа.

"Всеки го познава перфектно. Той никога не се крие. Сигурен съм, че ще каже, че остава в Реал и нямам никакви съмнения в това”, категоричен е 34-годишният бивш халф на „белите”.

Припомняме, че звездата на Реал бе обвинен от испанската прокуратура в незаконно и умишлено укриване на 14,7 милиона евро данъци от държавата. Контрактът на четирикратния носител на "Златната топка" с Реал Мадрид е до края на юни 2021 г. Той премина на „Сантяго Бернабеу” през 2009 г. от Манчестър Юнайтед и оттогава вкара 406 гола в 394 мача. С фланелката на "белия балет" спечели три пъти Шампионската лига, по два пъти вътрешното първенство и Купата на Испания, Суперкупата на УЕФА и световния клубен шампионат и веднъж - Суперкупата на Испания.