Концертът от турнето на Coca-Cola Happy Energy Tour в четвъртък вечерта на площада пред общината събра хилядите фенове на най-модните български попизпълнители. Тийнейджърите бяха във възторг да видят на една сцена Тита, „Скандау“, Дара, Кристиян Костов, Pavell&Venci Venc, Криско, Михаела Филева, Пламен и Иво, Михаела Маринова. Публиката пя заедно с тях и това беше най-голямата награда за младите звезди.
„Утро“ имаше шанса да разговаря с тийнидолите за вълненията покрай новите им проекти и за постиженията през изминалата година.

- Как се роди новата ви песен „Само по татуси“ и каква е идеята?
Венци: Най-добре можем да разкажем за песента, като излезем на сцената и ни видите как оставаме само по татуировки. Тогава се разбират същноста и замисълът на цялата песен. 
Павел: Венци иска да каже, че няма нищо дълбоко, песента е това, което е. Който иска да я слуша, да я слуша много, на който не му харесва, да я пропусне. 
- Как ще коментирате многото награди, които получихте от БГ радио. Това показа, че публиката много ви харесва. 
Венци: Това е най-важното - какво мислят хората. Това означава, че ние се опитваме да поднасяме само качествена музика и да вдигаме нивото на българската музика. Наградите и церемониите бяха много яки, взехме това, което сме заслужили след много работа.
Павел: Наградите на БГ радио са най-високият приз за популярната музика в България и за носителите й. Чувството е подобно на това, което спортист изпитва, когато получи златен медал от състезание. Така че признанието е хубаво нещо. 
- А какво ще кажете за нападките срещу текстовете на песните ви?
Венци: Не вярвайте на нищо, което чуете в текстовете ни, истината е много по-страшна. 
- За какво мечтаете и кое е нещото, което не сте променили, откакто сте в музикалния бизнес?
Венци: Мечтаем си да променим един малък нюанс в съзнанието на хората в тази малка източноевропейска държава България. Да махнем и да убием предразсъдъците и ако не го направим, да сме едни от първите подбудители на вълната, която ще го направи. Защото хората в България имат нужда да бъдат с по-отворено съзнание, отколкото са, и ние ще работим всеки ден и всяка секунда в тази насока и за тази идея.
- Каква е следващата стъпка след албума, който пуснахте?
Венци: С най-голямо удоволствие ще кажем, че всичко това е тайна (смее се). Можем да кажем на всички, които се интересуват, че спечелихме първата златна плоча с Павел за албума „SeTaaBrat“, така че сме много горди, че успяхме да пуснем всички парчета в него и те да достигнат до хората. Защото това е важно за нас - музиката ни да достига до хората. Музиката е мост между хората, създава приятелства, ситуации, емоции и ние сме за това нещо. 
Павел: Правим такова количество музика, за да се стигне до втори, трети и дори четвърти албум. 
- Кой ще е следващият татус?
Венци: Ами следващият ще е един, който разделям с половинката си. С Павел сме решили определено да надраскаме лицата си с по един еднакъв татус, което ще покаже приятелството ни пред нас самите, пред хората и пред бога на супер готините неща. 
Павел: Никога нямам идея за това какъв ще е следващият татус. Когато ми дойде идеята, аз го правя. Всеки, който има мастило по кожата си, знае, че това са уроци, които идват импулсивно и остават завинаги.