Спречкване между двама мъже и две жени в денонощна закусвалня прераснало в бой, достоен за продължение на безсмъртната комедия на Ст.Л.Костов „Женско царство“. И в този случай като в пиесата местата се сменили и силният пол безпомощно отстъпил пред слабия.
В неделя в 4 часа сутринта двама мъже влезли в закусвалня „Катмите“ на ул.“П.Д.Петков“ и се наредили на опашката. Малко по-късно дошли две жени. В.Д. отправила остра забележка към единия мъж, че не е отстъпил реда си на два дами, но той не искал проблеми и се направил, че не чува. 
Тогава фините създания го залели с обиди и вулгарни квалификации и атакуваният ги помолил да престанат. Това само наляло масло в огъня. Една от приятелките - В.Д., започнала за го заплашва, че ще го бие, докато шава, а дружката й го разтърсила с юмрук в лицето. В това време В.Д. извадила метален бокс и се опитала да удари другия мъж, но той се отместил и отвърнал с шамар за опомняне. Двамата мъже излезли от заведението, но В.Д. ги последвала и продължила да висок глас да сипе към тях обиди и закани.
Междувременно на място пристигнали полицаи и патрул от наетата за охрана на заведението фирма. Четиримата замесени в скандала били отведени за разпит, след който В.Д. е предадена на прокуратурата. Състав на Районния съд наложил 250 лева глоба на В.Д. заради непристойните й действия, които предизвикали възмущението на свидетелите на сцената.