Старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов се разсмя на публикация в столичен вестник, според която в „Левски“ умували как да засилят Антон Огнянов обратно в Русе.
Според версията, когато Огнянов подписал договор със софийския гранд, фигурирала клауза дунавци да получат 50 процента от сумата при негов следващ трансфер. Тогава столичани не платили и стотинка. Хубаво, ама ако сега Антонов не се върне в „Дунав“, трябвало вече да броят трансферни пари в касата на русенския клуб.
„Не знам какво пише в договора, но знам, че някои хора си пишат, колкото да не им изсъхне мастилото в мастилницата. Аз го казах през зимата - както и да се обърнат нещата, Антон Огнянов няма място при нас. А и съм сигурен, че момчетата от отбора и феновете няма как да го приемат. Вече не съм сигурен дали самият той си мисли въобще за „Дунав“ след случилото се преди няколко месеца. Да сложим край на тази тема“, каза Великов. 
Той обясни, че най-важното сега е „Дунав“ да направи разумна и сериозна подготовка. 
А събота ще бъде ден за почивка - всички футболисти от отбора ще се отзоват на поканата на Юлиан Ненов за сватбеното му тържество в Банско.