21 ученически отбора от Русе и региона ще играят в градския полуфинал за "Купата на Кока-Кола" в събота в спортен център "Арена Русе" на улица "Прилеп". Мачовете започват точно в 10 часа и участниците са готови за много емоционални битки на игрището.

Русе е градът, който ще излъчи и последния финалист в турнира, а следващата седмица от 9 до 11 юни, отново тук, ще се състои и големият финал на "Купата на Кока-Кола". 13 отбора от 10 града ще премерят сили, за да стане ясно името на най-добрите на зеления терен, които ще имат възможност да тренират в спортната база на европейския гранд "Спортинг" /Лисабон/ в края на месеца.

За да подкрепи състезаващите се отбори, в града ще пристигне звездният отбор "Играчи FC", а едни от най-добрите играчи на виртуален футбол, ще бъдат част от специалния турнир по ФИФА, който съпътства шампионата тази година.

Съботният ден ще бъде незабравим за жителите на града, които отидат да подкрепят своите отбори. Забавни игри, оспорвани предизвикателства и много награди ще очакват най-активните фенове.

Повече информация можете да намерите на Фейсбук страницата на "Купата на Кока-Кола": https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/.