Незабравим празник с много игри, награди, смях и веселие организира Мол Русе на 1 юни. По повод Международния ден на децата от 10 до 18 часа на последния етаж на търговския център са предвидени множество изненади за малки и за големи. 
В празничния ден между 10 и 14 часа всяко дете може за ден да се превърне в истински малък учен и да разкрие тайните на заобикалящия ни свят със специалната Научна работилница за деца изследователи или пък да се потопи в чудната мистика на магията чрез шоуто на Валери Иванов-Жокера в часовете между 14 и 15 часа. Скачане с чувал и Пинята - следобедният дъжд от бонбони в 15 часа, са само част от изненадите, които молът е подготвил за малките си приятели. 
Специалното предложение ще бъде цветен морски дартс, но организаторите не издават подробности за него, а канят на гости, за да може всеки сам да разкрие тайната.
Кулминацията ще настъпи  на Източния паркинг на търговския център, където в 19 часа ще започне концертът на един от най-успешните и най-обичани български поп, R&B и хип-хоп изпълнители Кристиан Талев-Криско. Носителят на наградата на БГ Радио за 2011 г. за песен на годината, за общия хит с Дивна и Миро „И ти не можеш да ме спреш“ обещава да превърне русенското си участие в шоу, за което ще се говори дълго.