„Дунав“ загуби несправедливо срещу „Левски“ с 0:1. След мача старши треньорът на русенския отбор Веселин Великов даде интервю за читателите на „Утро“.
- Веско, какво като картини и ситуации ти минава през главата?
- Заспахме при гола на „Левски“. Муйеци изпусна човека си и допуснахме нелепо попадение. Накрая можеше да стане и 0:2, защото Муйеци пак не бе в час. Като цяло „Левски“ създаде две-три положения. Нашите не бяха по-малко. Изпуснахме да обърнем мача в друго русло при 0:0, когато можехме да поведем. Освен това видях на записа, че Александров прегръща и събаря Васко Шопов в наказателното поле, което си е чиста дузпа. Само че нямаше кой да я даде. Ако бяхме дръпнали в резултата, „Левски“ щеше да се отвори и да ни създаде пространства за контри. Като се замисля, най-важното е, че съперникът ни се съобразяваше с „Дунав“. Беше дошъл с първата идея за реми. Преди година това бе немислимо. „Левски“ игра прибрано, предпазливо и на практика ни излъга с опита си. За последните 15 минути няма какво да говорим - футболистите в жълто само лежаха и бавеха играта. Като проценти владението на топката е поравно. Въобще не съм съгласен, че бяхме надиграни, но пак казвам - не ни стигна търпение, малко шанс и концентрация. След мача говорих с Асен Букарев /бивш играч и треньор на „Левски“/, който беше категоричен: „Равностоен мач!“ Яд ме е, че не зарадвахме феновете.  Аз мисля обаче, че хората по трибуните разбират от футбол и оцениха усилията ни.  
- Като че ли някои от футболистите поотпаднаха физически?
- Така е, момчетата не са машини, посъбраха им се доста мачове, а и пейката ни е къса. Бранимир Костадинов поиска смяна заради травма. 
- Битката за четвъртото място става жестока след победата на „Локо“ /Пд/ с 2:1 срещу „Черно море“. Може ли „Дунав“ да измъкне нещо при гостуването в следващия мач на пловдивчани?
- Защо да не може? Твърдя, че можем да бием всеки и да паднем от всеки в Топ 6. При това навън, колкото и да е странно, играем по-успешно. Живот и здраве, отиваме в Пловдив, за да бием. Пък каквото стане. По-важното ще е нататък - дали „Лудогорец“ ще изиграе сериозен домакински мач срещу „Локо“ /Пд/. Надявам се да го изиграе. В същото време ще е хубаво, ако ЦСКА победи „Левски“ в идния кръг и се подсигури с второто място. Така „армейците“ може би ще дойдат в Русе с повечето резерви. Но да видим първо какво ще направим в Пловдив.
Класиране   
1.     Лудогорец“     80
2.     ЦСКА     64
3.     „Левски“     62
4.     „Локо“ /Пд/     49
5.     „ДУНАВ“     49
6.     „Черно море“     46
Заб: „Локо“ е четвърти заради по-добрите си допълнителни показатели в мачовете срещу „Дунав“.