Кое е добро и кое е зло? Къде свършва любовта и къде започва омразата? Можем ли да живеем без вяра и без надежда? Защо светът не поумнява, а съвестта понякога заспива и трябва ли Доброто днес да има юмруци, за да оцелее? Това са въпросите, на които известният поет и бард Ивайло Диманов дава своите отговори с авторския си моноспектакъл „Наздраве, Самота!“. Той ще гостува в Русе на 26 май, петък, от 18 часа в зала „Изкуство“ на библиотека „Любен Каравелов“, която е партньор в провеждането на събитието, замислено и организирано от русенското издателство „Лени-Ан“.
В спектакъла са преплетени в динамична хармония социално-гражданска поезия, интимна лирика, авторски песни, изпълнени на акустична китара или на синбек, мултимедия с авторски клипове, кратки публицистични истории от богатата журналистическа практика на Ивайло Диманов. Наред с това ще прозвучат и песни от най-новия музикален албум на автора на 10 книги с поезия, разкази и театрална критика.
Музикално-поетитично-публицистичната амалгама, обединена под заглавието „Наздраве, Самота!“, идва в Русе след успешни гастроли в половин Европа и Северна Америка.                                У