700 НАРУШЕНИЯ ОТ АБИТУРИЕНТИ са установени по време на миналогодишните балове. Най-честите са шофиране без колани, показани през прозорци и люкове момчета и момичета, минаване на червена светлина на светофари, управление на автомобили от  неправоспособни водачи, дрогирани и пияни. От ОДМВР призовават свидетелите на подобни гледки да се обаждат на тел.112.
МЪЖ ОТ КРИВНЯ Е ПРАТЕН НА СЪД, след като е заловен да кара фолксвагена на жена си пиян. Засечката е станала на пътя Ветово-Писанец на 12 май около 14:15 часа. Униформени от Ветово забелязали, че фолксваген се движи странно по пътя и го спрели за проверка. Пробата с дрегер показала 1.81 промила, но 47-годишният И.Д. отказал кръвно изследване и му предстои среща с правосъдието.
300 ЛИТРА НАФТА за 600 лева са източени от резервоар на камион "Мерцедес", паркиран на ул."Стрешер планина". Кражбата е извършена в неделя чрез разбиване на капачката на един от резервоарите.
GSM "НОКИА 52" и 65 лева са задигнати от заведение на бул."Скобелев" в неделя през нощта след проникване в него.
ДВИГАТЕЛЯТ НА "ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ" е изгорял вчера след 5 часа призори до бл."Ния" на ул."Рига". Причината за пожара е късо съединение.