2880 лева бяха събрани на благотворителен базар в подкрепа на 28-годишната Ивелина Димитрова, която е в инвалидна количка след жестока катастрофа. Шанс за прохождането й дават в Кипър, като за операцията са необходими 65 000 евро, но сумата е непосилна за семейството на младото момиче. Затова и през уикенда беше организирана благотворителната инициатива, като бяха поставени три дарителски кутии. 28-годишното момиче сподели във Фейсбук страницата си „Заедно за Ива“, че емоциите по време на базара са били уникално красиви, а надеждата и вярата й в доброто са още по-силни.
Грам разочарование няма в мен. Имам вяра в успешната кампания и най-вече в успешната ми предстояща операция, за която всички заедно събираме средства. Вярвам това мечтано за мен лечение в най-скоро време да стане реалност! Благодаря за прекрасните, широки и лъчезарни усмивки, с които ме дарявахте, за подкрепата и всички топли и чисти прегръдки, които получих, написа в социалната мрежа Ива. 
Всички, които искат да помогнат на младата жена да сбъдне единствената си мечта - да бъде здрава, могат да се включат с дарения по един от следните начини: 
банкова сметка:
IBAN:
 BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF
Пощенска банка
Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
Paypal:
[email protected]
или на номер 17777 за всички мобилни оператори с sms с текст:DMS IVELINA на стойност 1 лев.