Вратарят на „Дунав“ Мартин Луков претърпя сериозна операция на коляното. След 6 дни в клиниката на д-р Тони Георгиев футболистът я напусна в понеделник и се прибра у дома си в София. Вчера „Утро“ разговаря с него.

- Мартине, как се чувстваш?
- Благодаря, добре. С шина съм, другата седмица ще свалят конците. На този етап правя леки упражнения за раздвижване на крака. Не е приятно, но трябва да се мине и по този път. Сега главно лежа, гледам телевизия, правя малки разходки с патериците. След няколко дни ще започна рехабилитационни процедури в клиниката на д-р Георгиев.
- Гледа ли мача на „Дунав“ с „Левски“?
- Разбира се. Отборът игра много добре и малко съжалявам, че не поднесе изненада на „Георги Аспарухов“. Мисля, че напълно заслужихме точката, а можехме да вземем и три. Получи се страхотен мач.
- Твоя дубльор на вратата Станислав Антонов каза в ефир много хубави думи по твой адрес. Как се справя той?
- Станката е перфектен. Не го прави за първи път. Ние сме приятели, конкуренцията между нас ни държи живи. Благодаря му за подкрепата, благодаря и за подкрепата на всички други момчета.
- Сега се задава първи домакински двубой в Русе. Ще те видим ли на стадиона?
- Тъкмо обсъждахме този въпрос. Толкова дълго чаках този мач, че ще направя всичко възможно, за да пътувам към Русе. Макар че съм с патерици, мисля да бъда на стадиона.
- Желаем ти бързо възстановяване?
- Благодаря, поздрави на вашите читатели и на всички, които обичат „Дунав“.