Животът се възражда, природата се обагря с нова премяна, денят расте и решавате да отидете за час-два на Дунава или някъде другаде да се порадвате на всичко това с въдица в ръка. Но има един проблем - трябва ви стръв и захранка, а след 18 часа няма откъде да ги купите. Колко спонтанни намерения за такива бързи въдичарски излети са пропаднали, никой не знае. Но е факт, че това вече не може да се случи, защото един въдичар, хванал прът и макара на 9 години и вече четвърт век не изневерил на любимото си хоби - Антони Тодоров, реши да отвори специализиран магазин и вместо да търси някакви специални имена, го нарече „Всичко за риболова“. И това не е претенция, а реалност. Най-впечатляваща е обаче една непозната за Русе новост - пред магазина работи автомат подобен на тези, които сервират кафе или санвичи, но този дава по всяко време на денонощието най-важното за рибаря - стръв и захранки. 
Умната машина на улица „Плиска“ 43 до Пощенския клон в блок „Вида“ работи на принципа на вендинг апаратите - избираш какво искаш, пускаш си монетите и го получаваш. Предлагането е в максимално широк спектър - бели червеи, шарени бели червеи, пинки, два размера торни червеи за плувка и за дъно, попови прасета за сом, царевица, малай - въобще всичко необходимо за един успешен риболов на река или язовир. Автоматът е хладилен, така че стръвта е свежа по всяко време независимо от метеорологичните условия навън.
Това е безспорно много приятна изненада за рибарите, но не по-малко интересни неща ги чакат в самия магазин, който работи от понеделник до събота от 8 до 18 часа. Разнообразието от пръти, макари, влакна, плувки, и тежести е впечатляващо, а като допълнение се предлагат и всякакви аксесоари за риболовни излети, дори и такива, за които може и да не сте се сетили. Но ако все пак има нещо, което не откривате, има каталог, от който можете да изберете по-специален прът и Антони Тодоров ще ви го достави на конкурентна цена. Впрочем това с цената важи за всичко в магазина, защото и този бранш е гъсто населен и за успех се искат компетентност, коректност, широк асортимент и добри цени. Антони Тодоров е амбициран да предложи всичко това, но има и още. Скоро ще пусне на пазара различни захранки собствено производство, в които ще вложи натрупаните за 25 години опит и познания за предпочитанията на рибите. И ще бъде интересно да се изпробват.