Старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов заяви пред „Утро“, че отборът му изиграл две различни полувремена в контролния мач срещу „Етър“ /0:0/.
„Започнахме отпуснато, домакините създадоха две нелоши положения, но след почивката вдигнахме оборотите и надиграхме съперника. Изпуснахме две златни положения чрез Петър Патев и Муйеци. Доволен съм. Лошото е, че към края на мача защитник на „Етър“ контузи неумишлено Бранимир Костадинов. Първите съмнения бяха за някаква фрактура в стъпалото, но Бранимир ми се обади в събота по телефона, за да ми каже, че се чувства по-добре“, обясни Великов.
Той коментира и завръщането в игра на Ивайло Раденцов.
„Ивайло не бе тренирал 45 дни. Нормално е да не е в най-добрата си форма. Има да наваксва и то си пролича“, бе мнението на старши треньора.
Великов допълни, че гледа с голяма надежда към  ремонта на Градския стадион.
„Дано всичко да върви по план и скоро да се завърнем в Русе“, пожела си той.
Факт - целият терен, както беше обещала фирма „Тарктур“, бе застлан до събота с рулоните трева от Гърция. Вече се работи по следващите стълбове за осветлението, чиито елементи пристигат от Турция. Като цяло крачката напред е видима, но остава още доста довършителна работа.