Богат избор от цветове, модели, двигатели и екстри предлага представителството на "Пежо" в Русе непосредствено преди изборите на 44-ото Народно събрание. В събота и неделя филиалът на "София Франс Ауто" /СФА/ ще проведе поредния оказион, в който предлага проверени употребявани автомобили. Мястото на срещата е обичайно - паркинга пред хипермаркета "Практикер" на булевард "Липник". От 27 до 30 март оказионът продължава пред шоурума на СФА на улица "Иван Ведър"5.

Оказионът на "Пежо" вече е доста популярен в Русе и има много доволни клиенти, които карат на практика нови коли на половин цена. Предлаганите в него автомобили са със скорошна първа регистрация и с минимален пробег, но не това е най-ценното, а фактът, че всяка от тях е минала педантична проверка за изправност на всички детайли, възли и агрегати и са отстранени дори най-малките съмнения за проблем. 

В някои от случаите колите имат и гаранция. Освен това служителите на "София Франс Ауто" могат да предложат на клиентите употребявани автомобили от целия каталог на компанията, а не само от този на русенския клон, както и да дадат консултация може ли да се изкупи стара кола и цената й да бъде приспадната от тази на избраната нова или употребявана от оказиона.