Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ) изразява своята категорична и безусловна подкрепа за нашия колега д-р Валентин Павлов в битката му за справедливост.

Запознати сме отдавна с този трагичен инцидент - смъртта на 14-годишното дете А.И. на 14 юни 2016 г. Съпреживяхме и съпреживяваме заедно с д-р Валентин Павлов и д-р Венета Павлова мъката към починалото детенце. Знаем - това е най-голямата им болка. Коментирали сме дълго случая. Наясно сме и със заключението на Медицинския одит.

За жалост обаче непоправимото е станало и връщане назад няма. Дано Бог да даде на родителите на детенцето сили, за да носят товара на ужасната загуба.

Обвинението ни я припомни. То връхлетя Вальо, разтърси и нас. Достатъчно, за да дадем точна оценка на ситуацията. Убедени сме, че в сегашния момент тенденциозно се злоупотребява с тази трагедия.

Защото д-р Павлов е доказан професионалист и то перфекционист. Той има и вроденото чувство – винаги и с каквото може да помогне. И в никакъв случай – да навреди. Така е скроен този човек – да е отдаден на другите, отговорен към тях и към себе си.

Затова избра и още един път – на политик – отново, за да помага.

Очевидно има лица, на които това изобщо не се харесва.

Д-р Павлов, ние сме с теб!

Управителен съвет на Асоциацията на денталните мениджъри в България