Едно прекрасно дете от Варна се нуждае от нашата помощ, за да живее. Ето какво споделиха близки и приятели на малката Маги:

"Малката и слънчева Магдалена Росенова Димитрова от Варна, е само на 1 годинка и 10 месеца и е с тежката диагноза "Невробластом IV-ти стадий, злокачествено образование на надбъбречната жлеза с костно-мозъчни метастази".

Детето е преминало през тежки операция и редица манипулации, но продължава да се бори за живота си. Предстои й трансплантация на стволови клетки в София.

Лечението на малкото съкровище се поема от Здравната каса, но съпътстващите разходи за консумативи, транспорт, наем на жилище и други такива, са мисията и целта, която ни обедини в каузата да помогнем на Маги да има детството, което заслужава всяко дете!

Нека помогнем на родителите й в тежката им борба! Всички събрани средства ще бъдат похарчени за тези допълнителни разходи!

За да помогнат за каузата родители организират благотворителен базар в магазин "Кауфланд" в ж.к. "Владиславово" на 1 април от 10 часа.

По този повод, приятели, събираме всякакви неща, ръчна изработка, играчки, нови или запазени дрешки и обувчици, бижута и други, които могат да се продадат на базара. Идват празници - Великден, Цветница, да развихрим фантазиите си и да помогнем на Маги! Всеки, който реши да дари неща за базара, може да звъни по всяко време на тел. 0895165060.

Ето къде можете да дарите средства в помощ на детето и неговото семейство:

IBAN BG20TT BB9400 1515 035072, SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK, титуляр Росен Пенчев Димитров.