Станислав Антонов - направи така, че да не се почувства отсъствието на Луков. Сигурен и смел при високите топки. Нямаше шанс при гола на Огнянов, защото ударът бе от упор и под гредата, но направи всичко и дори бе на път да избие безнадеждната топка.
Искандар Джалилов - обезсърчи напълно Антон Огнянов и го прати да търси късмета си на другия фланг. Центрирането при гола на Огнянов дойде от неговата зона, но грешката бе колективна, тъй като на пространство от една носна кърпичка срещу Минев се бяха събрали четирима души. 
Михаил Милчев - спечели доста въздушни двубои, игра както винаги с голямо желание.
Атанас Атанасов - не се позиционира добре при центрирането към Огнянов и остави топката да прелети над главата му. След почивката стабилизира играта си. 
Олексий Ларин - не блестеше. Игра семпло, но на сигурно. 
Петър Патев - поработи здраво в средата на терена, спечели доста първи топки. Приносът му в офанзивен план не бе голям, но той по принцип си е централен защитник. 
Бранимир Костадинов - направи много силни първи 30 минути. Грабна очите на всички с феноменален пробив и изключително красива асистенция за гола на Будинов. През второто полувреме се позагуби.
Самир Аясс - може би направи най-добрия си мач с фланелката на „Дунав“. Понрави се с технична работа и перспективни пасове. И той като Костадинов поотпадна физически след почивката.
Мирослав Будинов - може би бе човекът, който навъртя най-сериозен километраж. Не спря да тича до последната секунда. Беше навсякъде по игрището. Накрая открадна една топка и ако беше малко по-свеж, може би щеше да вкара още един гол. 
Васил Шопов - много силен, нестандартен и с творчески ходове през първото полувреме. На няколко пъти финтовете му оставиха замислени играчите на „Левски“. Към края силите го понапуснаха.
Бирсент Карагарен - вкара брилянтен гол. Преди да стреля, литна Антон Огнянов и го принуди да гледа само как топката се забива в горния ъгъл. През втората част остана изолиран. Когато бе сменен, сякаш се поразсърди малко, но трябва да знае, че треньорът решава кой ще довърши мача. 
Ндуе Муйеци - помогна за заключителния щурм, навърза веднъж няколко защитници, но вместо да комбинира, се полакоми да търси сам края на атаката. Така и изгуби топката. 
Юлиян Ненов - влезе с желание, но включването му като цяло бе разочароващо. Явно не е във форма и това му личи.