Старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов бе категоричен, че отборът му е заслужавал напълно победата срещу „Левски“.
„Особено през първото полувреме надиграхме тотално нашия съперник. Статистиката го показва също. Ние сме отправили 9 удара, 5 от които са в рамката на вратата. Активът на „Левски“ е 9 шута с два точни изстрела - само головете! Вярно, столичани имат леко превъзходство във владеенето на топката. Головите ни положения обаче бяха по-чисти“, коментира Великов пред „Утро“.
Той добави, че е гледал „сто пъти“ ситуацията, при която съдията Ивайло Стоянов даде дузпа за софиянци.
„В случая става дума за абсолютно нарушение в атака. Вместо фаул за нас Стоянов дава дузпа. След мача коментирахме с момчетата, че явно правилата за „Дунав“ са едни, а за други - различни. Вече нямам нерви да обсъждам съдийството, което върви все срещу нас. Как веднъж не сбъркаха в наша полза? Докога ще ни режат?“, попита риторично Великов.
Той не се съгласи и с показания на Милчев жълт картон. 
„Мишо отбива топката без фаул и това се вижда много ясно. Да не говорим пък за положението, в което Юлиан Ненов оставаше сам срещу вратата. И тук се вижда, че го спират заради засада, каквато няма. Отделно Стоянов все пообъркваше посоките с нарушенията“, заяви старши треньорът.
Великов каза, че е доволен от абсолютно всички момчета. Според него Петър Патев се е представил перфектно като заместник на Диян Димов и е свършил много работа в дефанзивен план. Похвали още и играта на Олексий Ларин. Що се отнася да грешката на Атанас Атанасов при първия гол на Антон Огнянов, коментарът му бе: „Футболът е игра на грешки. Всеки може да сбърка“.
„От днес забравяме мача с „Левски“. Време е да да се стягаме за двубоя с „Монтана“ в Ловеч“, завърши Великов.
Този мач ще се играе на 4 март. Познайте от колко часа? От 12.30!