Над 15 000 лева са постъпили по сметките на 28-годишната Ива Димитрова, която се нуждае от операция, за да проходи. Младата жена е в инвалидна количка от 10 години след тежка катастрофа. За сложната операция на гръбначния й стълб в клиника в Кипър са необходими 65 000 евро. Последните по-големи дарения са 1000 лева от Русенска митрополия и 500 евро от пожелал анонимност благодетел.
Младата жена живее в село Тръстеник и изработва мартеници, които се продават на страницата й  във Фейсбук „Заедно за Ива“. На ден прави по 20 мартеници и надеждата я крепи, защото е срещнала много хора с щедри сърца. Там всички съпричастни с нея могат да предлагат дрехи или ръчно изработени предмети, а средствата се събират по дарителската сметка на Ива. 
От 5 години Ивелина е без рехабилитатор, тъй като няма желаещи да пътуват от Русе до Тръстеник, а и тя не може да си позволи да плаща. 
Около 115 000 лева делят Ива от сбъдването на най-големия й блян - отново да проходи. Това означава, че ако само един ден всеки реши да не изпие едно кафе и да отдели стойността му за Ива, мечтата й може да стане реалност. 
Всеки, който иска, може да помогне с дарение по един от следните начини: 
банкова сметка:
IBAN: BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF
Пощенска банка
Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
Paypal:
[email protected]
или на номер 17777 за всички мобилни оператори с sms с текст:DMS IVELINA на стойност 1 лев.