На 16 февурари т.г. осем стажанта от Учебен център “Рагина” в гр. Русе, бъдещи търговски представители, посетиха управлението на Еконт в крайдунавския град, в рамките на кампанията “Дни на отворените врати”.

Събитието е част от ежедневната ангажираност и ценности на Еконт в подкрепа на знанието и развитието на свободния човешки дух. Освен с широката си гама от куриерски услуги, изключително добре познати на българския и международния пазар, компанията от години подкрепя редица образователни проекти и организира стажове за учащи и студенти, които да получат нови знания и умения от експертите на Еконт.

В тази кампания, в рамките на три часа, любознателните млади хора се запознаха с част от отделите на голямото семейство на Еконт -  Консултативен център Еконт, отделите Продажби, Корпоративна култура и Бизнес процеси.

Домакини и лектори на студентите бяха Венцислава Николовa, директор Подбор и развитие на човешките ресурси и Цветомира Попова, експерт Подбор и развитие на човешките ресурси. Те представиха на гостите на Еконт организационната структура на голямата куриерска компания, видовете комуникация, фази на комуникация, фази на промяната, факт и интерпретация - основни принципи в работата на служителите на Еконт. Поднесената информация към учащите бе обвързана тематично и с тяхната евентуална бъдеща работа като търговски представители.

В срещата им с първата “фронтова линия” на Еконт - консултантите, директорът на отдела Веселка Иванова запозна младежите със спецификите на профеисята и им разказа много интересни разговори между консултанти и клиенти.

В отдел Процеси младежите и девойките научиха какви софтуери за проектно управление използва Еконт. 

Домакините обещаха да организират отново събитието и пред други любопитни младежи.