Старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов смята, че мачът при загубата на отбора срещу „Берое“ с 0:4 в Разград се е развил по възможно най-нелепия начин.
„Голът падна много рано, но въпреки това имахме достатъчно време за отговор. Гледах внимателно на запис атаката, при която „Берое“ поведе, и в някакви си секунди видях два много странни момента. Първо, срещу Васил Шопов бе извършен очевиден фаул, но нямаше кой да свири. Съперникът получи топката и Мапуку игра с ръце, но пак не се чу свирка. Нататък Наско Атанасов не се ориентира при паса на Мапуку и не можа да спре Карачанаков“, коментира Великов пред „Утро“.
Според него „Дунав“ изиграл добри първи 45 минути.
„Аз не си спомням друг удар на „Берое“ към нашата врата. Освен това статистиката показва 60:40 в наша полза при владеене на топката. Друг е въпросът, че не успяхме да развием докрай няколко нелоши атаки“, посочи Великов.
Старши треньорът е категоричен, че мачът свършил в 52-а минута с червения картон на Михаил Милчев, последван веднага с втори гол на Карачанаков от фаул.
„На стадиона ми се стори, че Милчев наистина извърши нарушение за гонене, но след многократно гледане на видеозаписа вече не съм чак толкова сигурен. Лошото е, че играта ни избледня, получихме глупав трети гол и тактиката ни - да играем с преса и да търсим контраатаки - се разпадна“, заяви старши треньорът.
„Как се представи Муйеци? Той се стара. Според мене не игра толкова лошо, може би трябваше да отиграе две-три ситуации по различен начин. Не ми е в стила да правя публични персонални оценки“, каза Великов.
Старши треньорът бе категоричен, че въпреки лошия старт отборът не бива да пада духом.
„Всеки тим, дори и най-големите, има своите неприятни моменти. Сега трябва да се вдигнем и да се стегнем за 25 февруари, когато ще гостуваме на „Ботев“ в Пловдив. Продължавам да вярвам, че ще се преборим за позиция в Топ 6“, завърши старши треньорът. 
20-и кръг
„Дунав“-“Берое“-0:4, „Нефтохимик“-“Монтана“-2:0, „Пирин“-“Левски“-1:0, „Локомотив“ /ГО/-“Ботев“ /Пд/-0:1, „Черно море“-ЦСКА-0:2 . Мачовете „Славия“-“Лудогорец“ и „Верея“-“Локомотив“ /Пд/ се играха по-късно вчера.
Класиране
1. „Лудогорец“     50
2. „Левски“         43
3. ЦСКА         38
4. „Черно море“     32
5. „Локо“ /Пд/     30
6. „ДУНАВ         28
7. „Берое“         26
8. „Ботев“ /Пд/     24
9. „Верея“         23
10. „Пирин“         22
11. „Славия“         21
12. „Нефтохимик“     18
13. „Локо“ /ГО/     18
14. „Монтана“     9