Много съм горд, че МВР осигури нови технически средства за подпомагане дейността на групите за бързо реагиране, конкретно тази в нашата дирекция на МВР. Благодаря на министерството за този специализиран микробус, с който ще бъде подпомогната дейността ни в охраната на обществения ред. 
Това каза пред „Утро“ преди церемонията вчера сутринта за връчване на ключовете на получения в четвъртък от МВР специално защитен микробус за опазването на реда при масови мероприятия и за действия при евентуални безредици директорът на Областната дирекция на МВР ст.комисар Теодор Атанасов. Той предаде ключовете на началника на Специализираното тактическо звено за бързи действия ст.инспектор Красимир Кирилов.
Искам да ви поздравя с новата придобивка. Горд съм, че МВР осигури нови средства за улесняване и подпомагане на вашата дейност по охрана на обществения ред. Желая на всички вас най-вече успех в борбата против престъпността и да се връщате живи и здрави от сложните и тежки задачи, които изпълнявате, обърна се към строените „бързаци“ Атанасов.