В месеца на любовта и страстите тази година главният акцент за посетителите на Мол Русе е „Дестинация Париж“. По случай Свети Валентин, търговският център е подготвил специална томбола за всички посетители, пазарували на минимална стойност 50 лева на един касов бон в периода 3-14 февруари. Двойка късметлии ще имат възможността да спечелят тридневна екскурзия до Париж – градът на любовта и мечтите, кулинарното изкуство и архитектурните постижения.
В дните между 10 и 14 февруари Мол Русе празнува любовта! На ниво партер в търговския център между 11 и 20 часа романтичен френски кът ще бъде на разположение на всички празнуващи любовта, които ще имат възможността да се потопят в обстановката на Париж, да се снимат заедно с любим човек и да дегустират хубаво вино. На място ги очакват още много изненади, които да направят празника им незабравим.
В допълнение към френския кът, посетителите на любимия русенски търговски център ще могат да се насладят и на фотоизложбата „Изгубени в превода“. Фотосите са дело на млад български автор, който през обектива си е пресъздал атмосферата на Париж - столицата на любовта.
На самия Ден на влюбените ще участват и доброволци от местната структура на Младежкия Червен кръст, фондация „Център Динамика“ и РЗИ. От 16 до 18 часа, във връзка с традиционната АнтиСПИН кампания, ще бъдат проведени редица информативни инициативи и творчески ателиета за деца и възрастни, съчетани с възможността за безплатно и анонимно изследване за вируса на ХИВ/СПИН в специализирания мобилен кабинет на партера в търговския център.