Вече 10 години Ива е в инвалидна количка след жестока катастрофа, при която оцелява по чудо. Тя има една единствена мечта - да бъде здрава. Необходими са обаче 65 000 евро за операция в Кипър. 
„Аз съм Ивелина! Родена съм в Русе през 1989 година. На 18-годишна възраст претърпях тежка катастрофа на пътя Бургас-Созопол. Шофьорът на лекия автомобил, в който се возех, загина на място, а аз вече десета година съм в инвалидна количка, борейки се за своя живот. Травмите от катастрофата по тялото ми бяха десетки, но най-голямата травма, която получих, беше на гръбначния ми стълб“. Така започва личната изповед на Ива в страницата й във Фейсбук „Заедно за Ива!“
След като Ива извървяла дълъг път на лишения и болки заради счупени два прешлена, грейнала надежда. Не срещнали български лекар, който да се наеме да извърши сложната операция, но пък се оказало, че лекари от Кипър могат да помогнат. Ива няма необходимите пари и се обръща към всички, които искат и имат възможност да помогнат. Само за три месеца вече са събрани около 10 000 лева, казва с благодарност младата жена, която днес има рожден ден и навършва 28 години.
Всеки, който иска, може да помогне на Ива с дарение по един от следните начини: 
банкова сметка:
IBAN: 
BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF
Пощенска банка
Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
Paypal:
[email protected]
или на номер 17777 за всички мобилни оператори с sms с текст:DMS IVELINA на стойност 1 лев.