Плеймейтката показа футболиста в прощално видео от ваканцията им на Малдивите

Най-коментираната футболна съпруга в родината – Николета Лозанова, се снима по парфюм в тюркоазените води на Индийския океан. „50 нюанса синьо. Сбогом, Малдиви”, написа хубавицата в Инстаграм, а зад обектива на телефона й е Ники Михайлов. Че с вратаря на „Мерсин” отново са двойка стана ясно преди седмица, когато в интернет изтекоха папарашки снимки от пристигането им на летище в Мале. Любопитни нашенци ги бяха хванали в гръб, облечени в пълен синхрон – с анцузи с милитъри принтове в червено и бяло, а пореден жокер към таблоидите Николета пусна сама в клипче-компилация на най-доброто от почивката. В него са включени кадри от спалнята им на плажа,

разходката им в близост до скатовете на брега,

сбогуването с 2016-та чрез огнена инсталация сред вълните и прибирането в бунгалото им.Точно преди да сложи дървена табелка „Не безпокойте” Лозанова показва как стиска нечия мъжка ръка, след което проследява с камерата обилно татуирания бицепс на Михайлов.

Вратарят пропусна да се прибере за Коледа при семейството си в София заради лагер с „Мерсин”, но по фотодневника на половинката в социалните мрежи си личи, че са релаксирали максимално в райското кътче. С влюбените бе и дъщерята на Николета Никол.

Водещата на „Папараци” и Ники Михайлов имаха кратък романс в зората на нейния успех като модел на Playboy. Впоследствие и двамата

попаднаха в ироничен, но апетитен за медиите четириъгълник

Николета се събра с Валери Божинов, а бившата му муза Алисия отиде при Ники Михайлов. Официално Николета все още не е разведена с Божинов, който също я глезеше с екзотични екскурзии и склони да подновят брачните си обети на Бора-Бора.