Луна в Скорпион. Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции.

Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри. Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система.

Луната след 09:23 през целия ден ще се движи на празен ход. Не е благоприятно за дейности, които изискват резултат. Обикновено от действията предприети по това време не се получава нищо или не така както се е очаквало, решенията не проработват, а проектите са в застой. 26-ти лунен ден - ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит.

Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Много енергия отива за празно дърдорене - следете за думите си или по-добре замълчете. 26-ти лунен ден се счита за един от критичните. При спорове не се стига до добри резултати.

Хората са предразположени повече към конфликти. Този ден се отличава с висок енергиен заряд. В този ден е голяма вероятността от ограбване, нападение, чувства на депресия и мъка. Затова се постарайте да си запазите хумора и иронията живи. Не се вземайте твърде на сериозно. Или както се казва, не правете от проблема проблем. Разпускайте. Този ден е като блатото, колкото повече се напрягате, толкова повече ще потъвате в него. Затова трябва да го прекарате на спокойствие. Много са полезни масажа и козметичните процедури, работата с акупунктурните точки.

Пазете се от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване. Избягвайте димът и задимените помещения. Секс - Няма да е зле, ако в този ден ограничите секса, тъй като лесно се изразходва ценна енергия за ненужни цели, а и няма да ви донесе очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.