Шефът на Съдийската комисия Петър Петров най-сетне изплю камъчето - не бил доволен от реферирането на мача ЦСКА-“Дунав“. Той признава с половин уста пред сайта „Футбол 24“ за допуснати сериозни грешки. 
Да припомним, че главният арбитър Ангел Ангелов пожали вратаря на „армейците“ Георги Китанов и не му показа задължителен червен картон за умишлен фаул срещу финтиралия го Васил Шопов. После пък човекът на тъча Георги Славов проспа засади при първия и третия гол на ЦСКА. Гологлавият Славов, който извика преди мача в една от камерите „Марияна, обичам те!“, изглежда няма как да се трогне, тъй като мачът бе последен в кариерата му. Нито ще го накажат, нито ще му дръпнат ухото за последната поръчка в съдийството му. 
„Много е жалко, че колегата Георги Славов приключва кариерата си по този начин. Докладът за мача трябва да излезе до 48 часа и след това ще го разглеждаме. Допуснаха се сериозни грешки“, казва Петров за мача на „Армията“, след което добавя, че влиза на заседание, където ще се обсъжда друг скандален мач с поредно пошло съдийство - в Каварна между „Черно море“ и „Дунав“. Тогава главният съдия Станислав Ставров не даде нито една от трите дузпи в полза на русенския отбор.
Петров обещава, че Съдийската комисия ще излезе с „официална позиция по случая“.
Да видим какво ще съдържа тази позиция. 
Глас срещу реферите нададе и бившият шеф на съдиите Димо Момиров. Според него реферите ударили от некадърност „Дунав“ в последните 3 кръга. 
„Да ви кажа честно, успях да хвана третия гол на ЦСКА, който според мен бе от 100-процентова засада. Наистина не мога да си обясня защо се свири така на „Дунав“, но мисля, че е от неможене на съдиите. Ако не се вземат мерки, изводът няма да е добър за БФС“, казва Момиров.