Дядо Коледа е оставил малко подаръче под елхата на сцената в Голямата зала на Доходното здание. Това подаръче обаче е доста символично за препълнената зала! Да, но то е надписано и е за места 5 и 7 на ред 3. С тези думи диригентът на Биг Бенд Русе Димчо Рубчев покани в края на вдъхновения коледен концерт на бенда на сцената седящите на тези места Александър и Ева и последва една от най-романтичните и зрелищни изненади за вечерта. 
28-годишният Александър поднесе пръстен и поиска ръката на своята любима Ева с думите, че няма нужда да вярва в чудеса по Коледа, тъй като неговото коледно чудо е до него. Онемялата от изненада и щастие 21-годишна чаровница до последно не знаела за подготвената изненада, а приятелите им пазели в строга тайна събитието. 
Сънувах преди два месеца, че съм на коледен концерт и предлагам брак и така се роди идеята, сподели Сашо, който е един от редовните посетители на концертите на русенския Биг Бенд. Очаквано Ева остана без думи и единствено успя да каже, че е много развълнувана. Тя е студентка със специалност „Акушерство“ във Варна, а Сашо се занимава с фотография.