Румънски камион блъсна ауди при обратен завой на пътя за Мартен. За късмет шофиращата леката кола 28-годишна жена се отърва само със счупена лява ръка.
Инцидентът стана вчера в 11.20 часа на отбивка за обратен завой на 1 км от Дунав мост в посока КТМ. Тирът започнал да обръща, за да се нареди на опашката, но не пропуснал изпреварващото го ауди и го блъснал в дясната част с левия си калник. От удара колата се завъртяла на 180 градуса и само липсата на мантинела в този участък е спасило младата жена зад волана от сериозни травми.
В четвъртък вечерта около 19.50 часа след беленския баир в посока Русе при ляв завой ауди навлязло в насрещното платно и се ударило челно в камион „Скания“. Леко е пострадал пътникът в колата, но след преглед в болницата в Бяла е освободен.
В 1.30 часа след полунощ в четвъртък на бул.“Цар Освободител“ в района на Висшето училище по агробизнес мъж слязал от мерцедеса си, но забравил да го остави на скорост или да дръпне ръчната спирачка и той потеглил. 55-годишният И.М. го подпрял с ръце отпред, но тежният автомобил го помел и го притиснал в друга кола, при което му счупил десния крак. Пострадалият е гипсиран в болницата и освободен да се възстановява вкъщи.