Футболистите на „Дунав“ ще играят днес от 14.30 часа последния си мач за тази година срещу отбора на ЦСКА. „Утро“ разговаря вчера със старши треньора на русенския тим Веселин Великов.

- Веско, има ли нещо особено в този двубой предвид факта, че си играл за ЦСКА?
- Нищо особено, мач като мач. Защитавам цветовете и работя за „Дунав“.
- Може ли да измъкнете нещо от тази среща?
- Защо да не можем! С цялото ми уважение към съперника ЦСКА днес не е онова страшилище, което беше преди години. Не казвам, че ни чака лек мач. Напротив - „армейците“ ще хвърлят всичко, за да завършат сезона по най-добрия за тях начин. Аз мисля, че „Дунав“ има своите шансове, особено ако не повтори играта от първите полувремена срещу „Пирин“ и „Черно море“. Трябва да покажем стабилен футбол от първата до последната минута. Момчетата са в добро настроение, усещам, че като нагласа и мотивация са готови за мача. 
- Какво знаеш за този ЦСКА?
- Това е отбор с добри индивидуалности. Този отбор обаче има и слаби страни. Преди вечерята днес /вчера/ ще направим разбор.
- Има ли някакви изненади в групата?
- Няма как да има, след като останахме с толкова малко хора. В групата е и юношата Стефан Митев, но той пътува с първия отбор и за мача с „Черно море“. 
- Разделихте се със Спас Георгиев, Евгени Александров и Янислав Иванов. Работи ли се по въпроса за техни заместници?
- Разбира се. Разговаряме с трима-четирима футболисти. Мога да кажа само, че всички набелязани играчи са българи.
- Говори се, че Спас Георгиев ще премине в „Септември“.
- Има пълната свобода да избира къде ще играе. 
- Има ли яснота къде ще върви зимната подготовка?
- Знаете, че по принцип условията за тренировки в Русе са много лоши. През зимата ще е ад. Затова клубното ръководство ще направи така, че да тренираме поне седмица в турския град Анталия.
- Откога ще е този лагер?
- Може би ще заминем на 18 януари.