Навикът да напуска разградското село Ясеновец, за да се забавлява през уикенда в „Шоурум“ в компанията не само на приятели, но и на наркотици, станал повод 26-годишен купонджия да бъде изпят в полицията. А за поредния планиран купон униформените научили, след като проверили, че нарколюбителят има резервация на свое име в заведението.
Разградчанинът бил спипан на 25 срещу 26 юни тази година, малко след като спрял с БМВ-то си пред дискотеката. Той веднага бил проверен от чакащите го полицаи, като признал, че в себе си носи кокаин, който бил купил от дилър в Разград. Предал пликчето с праха на униформените заедно с картата, с която „чертаел“ линийките наркотик. Експертиза показала, че става дума за малко над 3 грама кокаин за около 250 лева. 
За притежанието на дрога 26-годишният мъж стигна до съд, а на първа инстанция бе отчетено, че той е млад, има съпруга и 2 деца, за които се грижи. За това бе освободен от носене на наказателна отговорност и бе санкциониран с 1000 лева глоба. Решението може да се обжалва.