Една от най-обичаните продукции на "Дисни" - "Замръзналото кралство" се завръща у нас под съпровод на симфоничен оркестър и любими гласове именно в месеца на сбъднатите желания и изненадите.

С това идва времето за неочаквания подарък към всички фенове – специалното участие на Крисия в шоуто на 21 декември в зала 1 на НДК.

Талантливата малка голяма певица ще бъде гост-артист в прожекцията на приказната анимация с музика на живо по покана на Disney Concerts.

Финалистката от детската "Евровизия" е избрана за специален акцент в шоуто – финалът.

„Традиция във всяка държава е за финал на прожекцията да каним популярен изпълнител, който да изпее „Let It Go” в оригинал, заедно със симфоничния оркестър. Този момент е изключително специален и винаги много емоционален. За шоуто в България се спряхме на Крисия, защото освен гласовите ѝ качества, тя и визуално ни напомня на Елза“ – споделя Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts.

Така, именно на Крисия ще се падне честта и нелеката задача да изпълни емблематичната песен “Let It Go”, която се превърна в платинен хит и спечели "Оскар".

Подготовката за събитието вече тече, като паралелно с музикалните репетиции се работи и по костюма на гост-звездата – рокля по образец, наподобяваща тази на принцеса Елза.

Освен Крисия на сцената ще видим и артистите, стоящи зад обичаните гласове от оригиналния дублаж на филма на български език - Веси Бонева, озвучаваща принцеса Анна и Надежда Панайотова, вдъхнала глас на Елза.

Заради изпълнението си на тази роля Надежда е отличена от "Дисни" със специална почетна грамота.

Несъмнено приключенията на Анна и Елза нямаше да са толкова вълнуващи без професионалното и умело озвучаване, както и без компанията на верните им спътници Ханс и Олаф. Именно затова в шоуто ще се включи и Владимир Михайлов (Ханс), който се е снимал в над 20 чуждестранни филмови продукции, както и Теодор Койчинов, известен на публиката от радио ефира и музикалните си изяви и вдъхнал живот на най-забавния персонаж в анимацията – Олаф.